Салон елітного текстилю

Рушник для рук Gonca Pudra

Артикул : 2200000222695 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Рожева пудра
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Gonca
Бренд: Gul Guler
252 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Головний компонент хорошого ранку - рушник для рук Gonca Pudra. Колір рожевої пудри нагадує мрії, солодкий зефір і все приємне й повітряне. Він ідеально пом'якшує холодні відтінки кахлю і сантехніки, лаконічний дизайн будь-якої ванної кімнати: від квартири до готельного номера. Особливу родзинку рушнику для рук Gonca Pudra надає багата мереживна оборка. Невагоме мереживо-сітка з найлегшої і делікатної турецької бавовни пришите в кілька рядів. Вони створюють ефект хмари або морської піни та виглядають дуже гарно як у житті, так і на фото, як і належить виробу преміум-класу.

Для його пошиття використовували тільки натуральну тканину без краплі синтетики. Краща турецька бавовна громажністю 550 г/м кв. має підвищену гігроскопічність. Вона швидко вбирає крапельки вологи, має гіпоалергенні властивості. Як і інші вироби Гюль Гюлер, рушник для рук Gonca Pudra має відмінну зносостійкість. Машинні прання не впливають на насиченість відтінку рожева пудра, на м'якість махри. Практичних розмірів 30×50 см вистачає для витирання рук. І користуватися таким махровим дивом одне задоволення.

Рушник для рук Gonca Pudra можна придбати окремо або комбінувати з іншими виробами розкішного брендового текстилю з такої ж колекції у відтінку рожевої пудри та з багатими мереживними оборками. Таке придбання точно порадує вас і ваших близьких, продемонструє витончений смак.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150