Салон елітного текстилю

Рушник для рук Bahar Dali

Артикул : 2200000238078 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Молочний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Bahar Dali
Бренд: Gul Guler
252 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Текстиль з вишивкою завжди виглядає багато та ексклюзивно. Розкішний рушник для рук Bahar Dali прикрасить будь-яку ванну кімнату або готельний номер. Текстиль має нереально незвичайний дизайн. Молочний тон полотна прикрашає витончена вишивка. Бавовняними нитками з шовковим блиском вишито силует квітучого дерева. Машинна вишивка виконана якісно і надійно. Поєднання сіро-коричневих і блакитних ниток додає ноток легкості рушнику для рук Bahar Dali. За рахунок оригінального дизайну він вдало вписується в інтер'єр в класичному, мінімалістичному, східному стилі або модерн.

Практичні розміри 30×50 см дуже зручні в побуті. Незамінним текстиль робить громажність близько 550 г / м кв. Така щільність махри швидко вбирає вологу, даруючи відчуття комфорту і ніжності рукам. Виріб пошитий зі 100% турецької бавовни, відзначається високою гіпоалергенністю. Тому користуватися ошатним текстилем просто, зручно і дуже приємно всім, від дітей до дорослих. А молочний тон додасть легкості та краси кімнаті. Полотно з махри дуже компактно складається і має відмінну зносостійкість. Навіть машинне прання не впливає на його пухнастість, насиченість тону і багатство переливів вишивки.

У колекцію Bahar Dali входить не тільки рушник для рук, але й інші розміри рушників, постільна білизна та покривала на ліжко. Так просто збирати красиві ексклюзивні набори для декору приміщення і створення неповторної романтичної та затишної атмосфери в готельному номері.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150