Салон елітного текстилю

Рушник для рук Acelya Kurusu

Артикул : 2200000181374 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 30X50
Колір: Рожева пудра
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для рук
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Acelya
Бренд: Gul Guler
336 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Відтінок рожевої пудри виглядає неймовірно елегантно, аристократично і жіночно. Рушник для рук Acelya kurusu такого приємного пастельного кольору втілює ніжність і романтику. Тон рожевої пудри пом'якшує холодну ванну або готельний номер. З таким приголомшливо ніжним дизайном рушник для рук Acelya kurusu незамінний в інтер'єрах стилю прованс, класика, модерн, готельних номерах для молодят і санаторіях преміум-класу. Шарму додає вишукана мереживна оздоба у французькому стилі. Комбінація прозорих, напівпрозорих рослинних мотивів і махрової тканини виглядає заворожуюче. Витончений фігурний край додає легкості, динамічності та романтизму.

Окремо варто відзначити натуральність виробу. Рушник для рук пошито зі 100% турецької бавовни. Він гіпоалергенний, невагомий, гігроскопічний. Дбайливо торкається шкіри рук, створюючи відчуття максимального комфорту. Бренд Гюль Гюлер зробив рушник Acelya kurusu не тільки приголомшливо красивим, але і зносостійким. Громажність 550 г / м кв. дозволяє навіть після 300 сеансів прання залишатися полотну щільним, відтінку рожевого пудри - насиченим і красивим, мереживу - ніжним і ошатним. Часто текстиль використовують для гостей або на кухні. Компактний розмір 30X50 см дозволяє легко прати, просушувати річ після користування.

У колекції Acelya kurusu, окрім рушників для рук, є рушники банні, для обличчя та інші види розкішного текстилю для створення красивого декору будинку або готельного номера.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150