Салон елітного текстилю

Рушник для лиця Narin Mor

Артикул : 2200000232793 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 50X90
Колір: Бузковий
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для лиця
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Narin Mor
Бренд: Gul Guler
392 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Текстиль некласичних відтінків завжди привертає увагу. Він може самостійно виконувати соло в інтер'єрі або стати вдалим доповненням до тону кахлю або сантехніки. Наприклад, рушник для обличчя Narin Mor красивого фіолетового кольору. Він нагадує соковитий ірис і наповнить ванну кімнату насиченими тонами, буквально перетворивши її.

Особливої декоративності рушнику для обличчя Narin Mor надає витончена мереживна оздоба по краях в тон полотну. Обрамлення зубчиками виглядає неймовірно сучасно, а витончений рослинний мотив -  свіжо й елегантно. Багато хто уникає мережива на текстилі. Те тільки не у виробах Гюль Гюлер. Мереживна оздоба на текстилі еліт-класу, виготовлена з натуральної бавовняної тканини, дуже ніжна, делікатна, невагома. Тому вона не дряпає дерму, дбайливо ставиться до обличчя, доглядаючи за ним.

Що стосується функціональності, то рушник для обличчя Narin Mor просто переться в автоматичній машині. Якісна 100% махра зі щільністю 550 г / м кв. швидко вбирає вологу. Висока гігроскопічність і дихаюча структура полотна підходить для використання не тільки вдома, але і в готелях, СПА-курортах і саунах. Скрізь рушник буде виглядати красиво і елегантно.

Гарний тон, м'яке полотно, хітові розміри 50Х90 см підходять для щоденного використання. У той же час елітний рушник для обличчя Narin Mor буде відмінним подарунком на домашні свята, новосілля або в якості весільного презента.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150
Відгуки (1)
  • Анжела
    05.01.2022

    "Прекрасные полотенца. Брала сначала только одно для лица. Очень красивое, качественные кружева после стирки с ними ничего не произошло. Тогда докупила весь набор банное и для рук. Пользуюсь третий месяц."

Залишити свій відгук