Салон елітного текстилю

Рушник для лиця Defne Green

Артикул : 2200000166197 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 50X90
Колір: Бірюза
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Для лиця
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Defne
Бренд: Gul Guler
616 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Бірюзовий текстиль для ванної кімнати завжди виглядає оригінально, свіжо і по-весняному навіть у негоду. Щоб в цьому переконатися, досить поглянути на рушник для обличчя Defne green. Ніжне махрове полотно неймовірно освіжить приміщення ванної кімнати або СПА салону одному своїм морським тоном. Спокійний відтінок дуже стильний, доречний як для білого, так і темного кахлю і сантехніки з будь-якого металу.

Ще більш витонченим і незвичайним робить рушник для обличчя Defne green мереживна оздоба. Повітряна окрайка в тон полотна з легким рослинним мотивом додає нотку витонченої елегантності та ексклюзивності. Адже текстилю з красивою, практичною і ніжною мереживною оздобою на нашому ринку не так-то й багато. До розкішного життя з елітними рушниками привчає бренд Гюль Гюлер. Спеціально для розробки дизайну рушника для обличчя Defne green використовувались останні тренди та мережива у французькому стилі. Вийшло свіжо і креативно.

Рушником для обличчя Defne green зручно користуватися вранці або ввечері після водних процедур. Щільність 100% махрової тканини близько 550 г / м кв. дозволяє за лічені хвилини вбирати вологу, даруючи комфорт, красу і безпеку. Відсутність синтетичних добавок, висока гігроскопічність тканини, дихаючі властивості матеріалу, простота в пранні й прасуванні перетворюють рушник для обличчя Defne green в обов'язковий атрибут кожної ванної кімнати в квартирі, будинку, готелі або СПА курорті. Все, щоб вас оточували краса і витонченість.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150