Салон елітного текстилю

Рушник банний Mine Kanve

Артикул : 2200000214003 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Бежевий темний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Mine
Бренд: Gul Guler
924 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Кавові лазневі рушники поступово стають лідерами серед домашнього текстилю для ванної кімнати. Ідеальний їх представник – Mine Kanve. Габарити банного рушника 100Х150 см дозволяють не тільки відмінно витерти тіло після душу або ванни, сауни, але та укутатись в такий виріб. Висока щільність натуральної махорки 550 г / м.кв. моментально вбирає найдрібніші крапельки вологи зі шкіри. Високі гігроскопічні властивості махрового банного рушника просто пояснюються. Він повністю натуральний зі 100% бавовни. Тому не тільки вбирає вологу, але і дозволяє шкірі дихати. Тому однотонне банний рушник Mine Kanve доречний у будинку, при поході в сауну, лазню або спа-комплекс.

Вишуканість кавовомову рушнику надає мереживна кромка по краю вироба. Вона м'яка, через те, що зроблена з найтоншої бавовни. Легкий рослинний мотив додаючи легкості та романтичності текстилю для ванної кімнати, перетворюючи його в об'єкт аристократичної витонченості. Теплий кавовий відтінок додасть ніжності холоднним кахлям і сантехніці, буде радувати око вранці та розслабляти перед сном.

Тому не дряпає шкіру. Таким натуральним м'яким банним рушником можуть користуватися навіть діти. Гіпоалергенності та гігроскопічності ніжного бавовняного полотна Mine Kanve обов'язково знайдеться місце в кожному будинку. Тим більше, що ціна на елітний брендовий текстиль так доступна, а сервіс інтернет-магазину – зручний.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150