Салон елітного текстилю

Рушник банний Firuze Kanve

Артикул : 2200000199386 Під замовлення
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 100X150
Колір: Бежевий темний
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Тип: Банне
Щільність махри: 550 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Колекція: Firuze
Бренд: Gul Guler
1 568 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Елітний текстиль для дому кавового відтінку завжди виглядає незвично і затишно. М'який колір рушника банного Firuze kanve гармонійно вписується в обстановку будь-якої ванної кімнати. Ніжний пастельний відтінок доповнить інтер'єр і додасть м'якості холодному кахлю.

Переваги рушника банного Firuze kanve:

  • великі розміри. Махрового полотна 100×150 см цілком вистачить, щоб повністю витерти тіло після водних процедур або вкутатись у сауні для максимального розслаблення;
  • натуральність. Елітний текстиль для дому не потерпить синтетики, яка магнітиться або коле тіло. Махрове полотно і мереживна оздоба виконані з кращої турецької бавовни. Тому максимально дбайливо і ніжно піклуються про розпарену шкіру;
  • краса. Про приголомшливий дизайн рушника банного Firuze kanve можна розповідати довго. Трендовий кавовий відтінок у поєднанні з мереживною оздобою в тон надає виробу особливої аристократичності й елегантності. Невагома мереживна облямівка виконана класичними рослинними мотивами. Такий декор доречний в інтер'єрах стилю модерн, класика.

Оптимальне поєднання нарядності, практичності та великих габаритів рушника банного Firuze kanve ідеально підійде не тільки для будинку, але і готелів, СПА-курортів, саун і лазень. Тим більше, що над красою елітного виробу для Гюль Гюлер працювали кращі французькі дизайнери. Все для того, щоб ви могли максимально поринути в атмосферу розкоші та ніжності.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150