Салон елітного текстилю

Покривало PIKE Mavi Gul

Артикул : 2200000139078 В наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: PIKE
Покривало: 230 x 235 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Простирадло: Без простирадла
Колір: Бордо,Марсала
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: Квітковий принт
Упаковка: Подарункова коробка
Особливість: Тонке
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
3 892 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Соковиті відтінки бордо і марсала покривала PIKE Mavi Gul підкорять з першого погляду. Саме в ці кольори розфарбовані витончені букети з живими шовковими пелюстками, які прикрашають всю поверхню текстилю. Ніжний, жіночний і витончений дизайн виробу створений для прикраси спальні в стилях модерн, прованс або класика. Аристократичні нотки, ретельна промальовування деталей принта, натуральність складу - переваги покривала PIKE Mavi Gul. Тому воно відноситься до категорії елітного текстилю для дому.

Але краса - не єдина перевага покривала PIKE Mavi Gul. Унікальна технологія створення тканини запозичена у бджолиних сот. Так турецькому бренду елітного текстилю Gul Guler вдалося отримати матеріал, який дихає, швидко поглинає вологу і неймовірно легкий. Це дозволяє використовувати текстиль як невагомого ковдри в жарку пору року. 100% бавовна гігроскопічна, гіпоалергенний і делікатний до самої чутливій шкірі. Натуральний склад дозволяє прати покривало в пральній машині, гладити і складати. Від цього не постраждає структура тканини і декоративність. А наявність відразу 2 наволочок євро стандарт прямокутної форми дозволяє зробити сон і відпочинок не тільки максимально комфортним, але і красивим.

Щоб повністю розкрити можливості елітного текстилю для будинку PIKE Mavi Gul, перегляньте колекцію Mavi Gul. Сюди увійшов сатиновий євро комплект з розкішним квітковим принтом в тому ж дизайні, що і покривало.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150