Салон елітного текстилю

Покривало на ліжко Puanli Green

Артикул : 2200000140999 В наявності
Колір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: Двоспальний
Покривало: 270 x 270 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Колір: Бірюза
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: Текстурне
Упаковка: М'яка упаковка сумка
Особливість: Обьємне
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
7 448 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Небесна розкіш. Так кількома словами можна описати покривало на ліжко Puanli Green. Делікатний бірюзовий пастельний колір неймовірно витончений і універсальний. Він підійде для декорування чоловічих, жіночих та підліткових спалень. Бірюза пом'якшить і наповнить прохолодою сонячну кімнату, додасть світла в темне приміщення та освіжить будь-який інтер'єр.

Особливо привертає погляд у покривалі Puanli Green ефектний текстильний малюнок на поверхні. Чіткі геометричні форми мотиву впишуться в східний, мінімалістичний, скандинавський дизайн, стилістику провансу. У комплекті до покривала йдуть відразу дві наволочки прямокутної форми такого ж забарвлення і дизайну. Вони послужать прикрасою спальні, створять казково-королівський настрій навіть в будні.

За рахунок натуральної бавовни виріб елітного текстилю просто переться, швидко сохне, не деформується і не вигоряє. Роками покривало буде зберігати насиченість і глибину бірюзи, наповнюючи спальню свіжістю і легкістю. Додавання бавовни в тканину дозволяє насолодитися приємною текстурою, надає виробу м'якості та об’єму.

Габарити двоспального покривала Puanli Green - 270 x 270 см. Таких розмірів досить, щоб красиво застелити ліжко або місце відпочинку. При цьому елітний текстиль не тільки заховає від цікавих поглядів постіль, але і буде спадати глибокими пишними складками. Щоб отримати насолоду від його краси, досить зробити замовлення. І тоді виріб доставлять вам безкоштовно.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Хімчистка заборонена
Гладити при середній температури до 150