Салон елітного текстилю

Капці банні Firuze Kemik

Артикул : 2200000199201 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Розмір: 37-38
Колір: Молочний
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
матеріал верху: Махра
Матеріал Підошви: ізолонова
Розмір підошви: 27,5 см
Тип: Банний
Упаковка: Прозорий пакет
Бренд: Gul Guler
280 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Капці лазневі Firuze Kemik
Погляньте на цю ванільно-пухнасту красу, розшиту унікальними ніжно-рожевими квітами з оливковими гілочками. Махрові банні капці компанії Gul Guler нікого не залишать байдужими. Та ще й квіткове ажурне мереживо, легке, як павутинка. Такі капці для дому в пору королівським особам. Уявіть собі, коли настане вечір, ви зможете зняти свій одяг та одягнути на втомлені ніжки цю повітряну, ніби із хмарок принадність. Підете в них до ванної, поринете в теплу воду, а потім знову надягнете махрові капці. Вони миттєво вберуть вологу з ніг, ви забудете про втому і турботи дня. Зараз ваш час - час мрії та вселенського спокою.

Ваша спальня і будинок - оселя гармонії. Такі капці для сауни - завжди доречний і зворушливий подарунок, навіть якщо це подарунок без приводу. До них буде дуже пасує чудовий великий махровий рушник з довгим ворсом і такий же забарвленням і візерунком. Комплекти взагалі, і набори для лазні, зокрема, привносять в життя впорядкованість, демонструючи високий стиль і смак. Елітні готельні номери, прикрашені такими бездоганними речами, залишать найприємніші враження від перебування в них. Капці лазневі махрові настільки легкі, що їх можна взяти з собою в гості, на відпочинок і навіть в ділове відрядження. З вами завжди буде часточка вашого будинку і затишку.

Купити капці махрові з  Туреччини з найвитонченішим французьким дизайном зовсім не складно в нашому інтернет-магазині. Ми забезпечимо доставку в будь-яке місто України.

Погляньте ще раз, які вони гарні. Порадуйте себе і тих, кого ви любите, чудовими речами фірми Gul Guler.