Салон елітного текстилю

Банний халат Rozet Beyaz

Артикул : 2200000227812 Немає в наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Білий
Розмір: М
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Банний
1 988 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Банний халат Rozet Beyaz - ідеальне рішення для тих, хто хоче мати універсальний халат на всі випадки життя. Класичний крій і плавні лінії підкорять будь-яке жіноче серце. Модель не тільки має ідеально посаджений по жіночій фігурі силует, але й відразу 3 кольорових варіанти: універсальний білий, освіжаючий ванільний і приємний кавовий. Вироби у всіх відтінках мають кілька розмірів для максимального комфорту і красивої посадки. Крій запах і м'який пояс для зав'язування на талії дуже зручні в носінні для жінок будь-якої комплекції. Такий крій виглядає максимально аристократично.
Класичні кольори гармонійно впишуться в обстановку будь-якої ванної кімнати або спальні. Аристократичність в деталях робить виріб Rozet Beyaz красивим і практичним подарунком для рідних і близьких. Таку лаконічність і простоту оцінять власники готелів, декоратори СПА-комплексів і домашніх санаторіїв преміум-класу, які піклуються про комфорт своїх клієнтів.
Особливу нотку вишуканої розкоші надає вишита монограма у верхній частині халата. Вона зроблена шовковими нитками, тому приємно блищить, привертаючи увагу. В той же час машинна вишивка, як і пошив брендових виробів Гюль Гюлер, виконана якісно, не боїться машинного прання і прасування. Все одно 100% бавовняна тканина буде залишатися м'якою, ніжною, гігроскопічною, делікатною. Практичність і краса текстилю преміум-класу заслуговує оселитися у вас в будинку.

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150