Салон елітного текстилю

Банний халат Printed Rosalin

Артикул : 2200000302762 В наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Різнокольоровий
Розмір: S
Стать: Жіноча
матеріал: Сатин-махра
Дизайн: Квітковий принт
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Домашній
Особливість: Без капюшона
2 660 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Жіночий домашній халат без капюшона Gul Guler Printed Rosalin

Модель банного халата Printed Rosalin викликала захоплення французів на всесвітній виставці текстилю в Парижі. Адже елітному турецькому бренду текстилю Гюль Гюлер вдалося неможливе: поєднати красу шовкового переливу сатину зі зручністю натуральної махрової тканини.

Банний халат Printed Rosalin для холодної пори року складається з двох шарів. Зверху це красива сатинова тканина з шовковим блиском і ніжним квітковим принтом. А всередині з тілом контактує тонка махрова тканина білого кольору. Це ексклюзивна модель Gul Guler, яка не має аналогів.

Що стосується крою, то халат жіночий Printed Rosalin має довжину до коліна, крій "на запах" і красивий шалевий комір. За рахунок продуманого крою він підкреслює всю красу фігури, не обмежуючи рухів. І повітряний принт з троянд налаштовує на романтичний лад. Сатиновий халат купити можна тільки у нас на сайті Home Comfort. Новинка комбінований халат сатин з махрою приємно здивує своїм комфортом і неповторністю.

Тип тканини
Банний халат Printed Rosalin пошитий з натуральних матеріалів. Сатин і махрова тканина щільністю ниток 350 г/м²  —  це 100% бавовна. Тому в халаті комфортно в холодну пору року або прохолодним літнім ранком. Натуральна тканина швидко вбирає вологу, в ній тіло дихає. Махрова тканина гіпоалергенна і безпечна для чутливої шкіри. З тілом контактує тканина без барвників, природного білого кольору.

Виробник
Бренд Гюль Гюлер більше 7 років радує клієнтів по всьому світу ексклюзивними і класичними моделями одягу для дому та комплектами постільної білизни.