Салон елітного текстилю

Банний халат Petunya Powder

Артикул : 2200000303066 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Рожева пудра
Розмір: М
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Домашній
Особливість: Без капюшона
2 100 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Халат жіночий махровий рожевий Gul Guler Petunya Powder

Одяг для дому та відпочинку з махрової тканини може бути грайливим і привабливим. Це доводить банний халат Petunya Powder. Виріб пошито з тонкої махрової тканини приємного кремового відтінку. Особливий шик одягу надають розкльошені рукави завдовжки ¾.

Банний халат Petunya Powder має крій "на запах" і довжину до коліна, на талії фіксується м'яким пояском. Для краси виріб прикрашено найтоншими мереживними фестонами по краях рукава, подолу і коміра - шалі. Мереживо надає особливої романтичності. Тому часто банний халат Petunya Powder купують в якості одягу на ранок нареченої або для тематичної фотосесії.

Тип тканини
Банний халат Petunya Powder кремового відтінку від бренду Гюль Гюлер пошитий зі 100% бавовни. Махрова тканина зі щільністю ниток 350 г/м² має високу гігроскопічність. В такому одязі для дому та відпочинку шкіра дихає, а ви відчуваєте себе максимально комфортно і розслаблено.
Махровий жіночий халат Petunya Powder гіпоалергенний і підійде жінкам з дуже чутливою шкірою, майбутнім матусям.

Виробник
Витончений кремовий халат Petunya Powder від турецького бренду Gul Guler - спокуса для очей. Краса крою, ніжність махрової тканини і аристократична мереживна оздоба підкорюють з першого погляду.

Сам бренд Гюль Гюлер вже 7 років представлений на ринках Європи . Якісний текстиль преміум-класу для дому та готелів - кращий подарунок рідним і близьким.