Салон елітного текстилю

Банний халат Gardak Gulu Cream/print

Артикул : 2200000302991 В наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Різнокольоровий
Розмір: S
Стать: Жіноча
матеріал: Сатин-махра
Дизайн: Квітковий принт
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Домашній
Особливість: без кишені
2 660 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Махровий халат жіночий Gul Guler Gardak Gulu Cream Print

Банний халат Gardak Gulu Cream/print —  це ексклюзивна модель турецького бренду елітного текстилю Гюль Гюлер. Для пошиття одягу виробник узяв красиву сатинову тканину з розкішним квітковим принтом, а всередину для комфорту тіла помістили тонку махрову тканину білого відтінку. Так банний халат Gardak Gulu Cream/print вийшов настільки гарним та ніжним, зберігши при цьому всі функціональні властивості (гігроскопічність, гіпоалергенність) банного халата.

 

Квітковий принт у теплих тонах прикрашає всю поверхню халата, крім білосніжного коміра. Довжина до коліна, прямі рукави, крій "на запах" дарують максимальний комфорт для відпочинку. З банним халатом Gardak Gulu Cream/print не доведеться жертвувати красою задля зручності. У цій модель ви отримуєте все і відразу. Сатиновий халат купити можна тільки у нас на сайті Home Comfort. Новинка комбінований халат сатин з махрою приємно здивує своїм комфортом і неповторністю.

 

Тканина

Банний халат Gardak Gulu пошитий з сатинової та махрової тканини. Обидва матеріали - це 100% бавовна. Натуральні тканини гігроскопічні, вони вмить вбирають вологу після душу, дозволяють шкірі дихати, а вам - почувати себе комфортно і красиво водночас.

Щільність махрової тканини близько 350 г/м². Тому вона залишається ніжною навіть після 10 сеансів прання.

 

Виробник

Халат жіночий від Гюль Гулер прикрасить вашу спальню, ванну кімнату або готельний номер. Краса принта і висока якість пошиття - візитна картка бренду елітного текстилю. Також Gul Guler пропонує цілу колекцію Gardak Gulu, куди входить халат і постільна білизна з красивим квітковим принтом.

 

Відгуки (1)
  • Василь
    29.09.2021

    "Якість супер!!!!"

Залишити свій відгук