Салон елітного текстилю

Банний халат Rosalin S

Артикул : 2200000302809 В наявності
Колір:
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Бренд: Gul Guler
Колір: Білий
Розмір: S
Стать: Жіноча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: З принтом
Особливість: З капюшоном
1 988 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Жіночий махровий халат Rosalin

Банний халат Rosalin доводить, що махровий халат може бути зручним та красивим одночасно. Виріб пошитий із тонкої махри білого кольору. Кокетлива довжина до колін і рукав разом з крієм "на запах" не сковують рухів. При цьому продуманий силует жіночого халата наголошує на красі фігури.

Банний халат Rosalin має гарний комір-шаль, який плавно перетікає в капюшон. Попереду халат прикрашає вишивку. Квітковий мотив вишитий нитками пастельних відтінків. Він приносить весняний настрій та додає романтики одязі.

Виробник Ґюль Ґюлер має цілу колекцію елітного текстилю Rosalin. До цього банного халата ви можете підібрати м'які махрові капці з квітковою вишивкою в тон одязі.

Матеріал
Халат банний Rosalin пошитий із натуральної бавовняної тканини. Махра із щільністю ниток 350 г/м² миттєво вбирає вологу з тіла, зберігаючи тепло. Одночасно в такому жіночому халаті вам не спекотно влітку.

Натуральний матеріал гігроскопічний та гіпоалергенний. А універсальний білий колір підходить будь-якому інтер'єру спальні чи ванної кімнати.

Виробник
Банний халат Rosalin - витвір бренду Gul Guler. Понад 7 років виробник займається пошиттям елітного текстилю для дому та готелів. Гарні забарвлення, натуральні тканини та якісне пошиття — фірмовий стиль турецького бренду, який встиг сподобатися українським клієнтам.