Салон елітного текстилю

Весільне постільна білизна - ідеальний подарунок

23.03.2021

Традиція дарувати весільні комплекти постільної білизни сформувалася давно. І збереглася до сих пір, оскільки це корисний, вишуканий презент, який залишить приємні спогади про вас.

Багато батьків не знають, що подарувати молодятам. Відповідь на це питання очевидна. У давні часи було прийнято батькам стелити ошатну постільну білизну на весілля, схвалюючи тим вибір дочки або сина. І готували для молодих спальне ложе. Тому хороший подарунок нареченому і нареченій - комплект постільної білизни буде завжди корисним і доречним. Постільну білизну в подарунок молодятам, можуть піднести і інші гості.

В інтернет-магазині Home Comfort є постільна білизна різних видів. Нарядні комплекти прикрашені мереживом, вишивкою. Пошиті з елітного сатину, який додасть вишуканостікімнаті.

Виробники пропонують різну продукцію, що відрізняється за якістю і дизайнуом Однак знайти відповідний текстиль не так вже просто, оскільки серед загального асортименту зустрічаються низькосортні вироби, які зношуються завчасно. Тому головне при покупці весільного комплекту в подарунок - знати, як його вибрати.

Весільний комплект постільної білизни

 

Особливості вибору весільного постільної білизни

До покупки весільної постільної білизни слід підходити ретельно. Можна підшукати більш дешеві варіанти, проте вони поступаються вишуканостю  моделям класу люкс.

На які характеристики звернути увагу?

  • Матеріал. Віддавайте перевагу комплектам з натуральних тканин. Найкраще підходить бавовна або варіанти з сатиновим плетінням. Такі вироби зносостійкі, довговічні, гіпоалергенні. За ними легко доглядати без втрати насиченого кольору і форми протягом довгого часу. Дизайн виробів різний, а тому спальня стане неймовірно затишній, романтичною.
  • Запорука якості весільних комплектів постільної білизни - упаковка. На упаковці повинна бути вказана інформація про виробника, а також рекомендації щодо догляду. Міцний, надійний і при цьому стильний дизайн пакувального матеріалу свідчить про якість самого продукту.

Ціна весільної постільної білизни класу люкс не може бути низькою. В іншому випадку, вам намагаються продати другосортний комплект, який втратить свої властивості після першого ж прання.

Параметри і декор весільного комплекту постільної білизни

Вибір розміру весільних комплектів - негласне правило, якому обов'язково потрібно слідувати. Для подарунка молодятам не рекомендовані полуторні вироби. Простирадла може вистачити на ⅔ ліжка.

Найбільш відповідні розміри для таких моделей - євро або сімейний. Такі комплекти  підійдуть для двоспального ліжка або великого дивану. Параметри комплектів вказані на упаковці.

При виборі текстилю враховують не тільки приємну колірну гаму, а й звертають увагу на декоративні елементи, обробку. Вишукано виглядає весільна постільна білизна з вишивкою, мереживом.

А ошатний комплект з ексклюзивним декором стане пам'ятним подарунком, сімейною реліквією, яку будуть  берегти.

Весільна постільна білизна євро

 

Весільна постільна білизна в подарунок молодятам

Ошатна постільна білизна - це практичний і чудовий подарунок. Традиція дарувати дорогі спальні комплекти, прикрашені вишивкою або мереживом, збереглася досі. Адже піднести вишукану білизну - значить обдарувати благополуччям.

Багато хто віддає перевагу молодятам дарувати конверт, вважаючи, що дорогий текстиль їм не знадобиться. Однак це не так. Адже ефектний комплект принесе не тільки практичну цінність. Він буде нагадувати про урочистості  коли два закоханих серця злилися воєдино. А також доповнить інтер'єр кімнати, створюючи затишне сімейне гніздечко.

Молодим дарують білизну пастельних відтінків. Якщо не знаєте смакові переваги пари, виберіть колірну гамму виробу з урахуванням типу характеру:

  • меланхолікам підійде яскравий комплект з жовтими, жовтогарячими барвами: додасть енергію і рух;
  • флегматикам для незабутніх вражень і стабільності підбирайте текстиль з додаванням червоного, жовтого, зеленого кольору;
  • сангвінікам для створення атмосфери підійдуть комплекти з відтінком коричневого, фіолетового, сіро-зеленого;
  • холерики комфортно почуватимуться на червоній білизні з чергуванням спокійних тонів: темно-коричневих, небесно-блакитних з зеленню.

Необов'язково купувати на весілля білий текстиль. Головне, щоб декор спальної білизни виглядав шляхетно. А ваш презент нагадував про міцний, непорушний союз.

Молодим підійдуть моделі з квітковим принтом, прикрашені мереживними вставками або іншими елементами. Варіантів оформлення маса. І "Хоум Комфорт" знає, як здивувати!

Весільна постільна білизна в подарунок молодятам

 

Яку купити весільну постільну білизну в інтернет-магазині Home Comfort?

Постільна білизна, подарована молодятам, символізує єдність душ і гармонію закоханих. Інтернет-магазин "Хоум Комфорт" пропонує замовити весільну постільну білизну в Києві і з доставкою по Україні. Комплекти відповідають модним тенденціям, а також відрізняються практичністю, зносостійкість, довговічністю.
Варіанти різні:

  • з вишивкою;
  • мереживом;
  • аплікацією;
  • квітковим принтом;
  • однотонні і з глянцевою поверхнею.

Оцінять шанувальники суворої класики, а також прихильники яскравого, екстравагантного текстилю.

В наявності продукція турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler.

  1. Вироби пошиті з натуральних матеріалів: бавовни (і з додаванням бамбука), ранфорса, бавовни з сатиновим плетінням.
  2. Щільність білизни висока: від 180 TC г / м2 до 210 TC г / м2. Така білизна стійка, витримує інтенсивне прання у пральній машині і при цьому залишається м'якою, приємною до тіла, зберігає форму, колір.
  3. Гігроскопічна: добре вбирає вологу і сприяє циркуляції повітря. Влітку дарує прохолоду, а взимку зігріває.
  4. Володіє природними антибактеріальними властивостями.
  5. Екологічна і гіпоалергенна, підходить для людей з чутливою шкірою.

Весільна постільна білизна Home Sweet Home і Gul Guler, немов твір сучасного мистецтва. Надає оздобленню затишок, вишуканий вигляд, забезпечуючи при цьому комфорт і службу на довгі роки.