Салон елітного текстилю

Подарунковий набір рушників

25.11.2021

Вибір подарунків близьким та рідним – заняття непросте і часом обтяжливе. Адже складно підібрати презент людині, у якої все є або її побажання мало відомі. В такому випадку актуальними стають універсальні подарунки, які гарантовано будуть корисними та порадують кожного. Такими є набори махрових рушників.

У чому перевага подарунка? Комплект складається з рушників з однієї колекції різних розмірів. Набір складається з рушника для тіла, рук, обличчя, тому вам не потрібно додатково купувати кожен аксесуар окремо. Гармонійне поєднання дизайну виробів підкреслить інтер'єр ванної кімнати, створить затишну атмосферу.

Набір махрових рушників

 

Набори махрових рушників: корисний подарунок для близьких та рідних

Елітний набір махрових рушників виготовлений із натуральних матеріалів. Розглянемо особливості кожного.

  1. Моделі зі 100% бавовни, махри добре вбирають вологу, сприяють циркуляції повітря, приємні до тіла, тому рекомендовані для чутливої ​​шкіри. Доглядати за виробами легко.
  2. Аксесуари з бамбука мають такі самі властивості, проте для них характерна одна особливість. Набір подарункових рушників з бамбукового волокна відрізняється антисептичними властивостями, тому матеріал стійкий до розвитку грибків, бактерій, мікроорганізмів.
  3. Подарунковий набір рушників, виготовлений з мікрофібри, - бюджетний варіант. Синтетичний матеріал легко переться, проте втрачає позитивні властивості практично відразу: погано вбирає вологу, накопичує статичну електрику та втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Набір рушників в інтернет-магазині Home Comfort буває різної комплектації з двох і більше виробів. Аксесуари упаковані у ефектну дизайнерську коробку.

Набори рушників подарункові

 

Популярні подарункові набори рушників

Набір рушників можна купити в єдиному стилі. Комплект складається з двох або трьох одиниць: великого рушника для тіла, обличчя та рук.

Які вироби найпопулярніші:

  • набори в пастельних відтінках виглядають гармонійно та вишукано, сподобаються прихильникам класичного стилю;
  • жінкам припаде до душі комплект з рушників з акуратною вишивкою, мереживом;
  • на вибір набори для обличчя та рук; банні та для особи; банні, для рук та обличчя.

Чоловікам можна підібрати набори рушників (Туреччина), оливкового кольору, темного бежевого, білого. Для жінок чи дітей підійдуть ефектні комплекти із мереживом.

Подарункові набори рушників на пам'ятні події

Купити набір рушників для ванної можна різних розмірів, колірної гами.
Стандартний розмір виробів:

  • банні – 100х150 см;
  • для особи – 50х90 см;
  • для рук – 30х50 см.

Купити в Україні набір рушників виробництва Туреччина пропонуємо на новосілля, весілля, виписку з пологового будинку, день народження, особисте або професійне свято, Новий рік, Різдво тощо. Подарунок універсальний, тому обмежень у покупці немає.

Який купити набір рушників виробництва Туреччина в інтернет-магазині Home Comfort?

Набори рушників для ванної в інтернет-магазині Хоум Комфорт представлені моделями різних видів і розмірів. Стандартний набір: рушник банний, для обличчя та рук.

Чому вигідно купити набір рушників махрових?

  1. Приваблива ціна. Придбати вироби в комплекті набагато дешевше, ніж складати набір аксесуарів в єдиному стилі.
  2. Якість перевірена часом. Вироби виготовлені із натуральних матеріалів. Вони приємні на дотик, добре вбирають вологу, дбайливо торкаються чутливої ​​шкіри, не подразнюючи шкіру.
  3. Дизайн. Набір рушників виробництва Туреччина, особливо бренд Gul Guler, вражає вишуканим дизайном, виконаним у стилі найкращих модних будинків Франції. Лоск, аристократизм, паризький шик - ось що відрізняє продукцію елітного виробника від мас-маркету.
  4. Комплекти рушників, які представлені в інтернет-магазині Home Comfort, підійдуть для жінок, чоловіків і навіть дітей. Широка палітра кольорів, а також продуманий дизайн дозволяють підібрати презент до будь-якого свята. Подарунок рекомендуємо купити і для кожного члена сім'ї окремо в єдиному стилі, але різного кольору.

Продукція елітного турецького бренду Gul Guler виконана з натуральної 100% бавовни. Щільність махри становить 550 г/м2, завдяки чому виріб легкий, добре вбирає вологу. Полотна сприяють циркуляції повітря, не накопичують статичну електрику, стійкі до утворення грибків та мікроорганізмів. Рекомендовані для ніжної, чутливої ​​шкіри.

Вибір дизайну також вражає. Поціновувачам вишуканої класики підійдуть однотонні моделі. Аксесуари з вишивкою або мереживом не пошкоджують шкіру, зберігають привабливість після прання. Насичений колір та ефектний зовнішній вигляд залишається навіть після кількох років експлуатації.

Замовити набір махрових рушників “Гюль Гюлер” пропонуємо онлайн на сайті або відвідайте наш шоурум у Києві. При покупці на суму від 2000 грн. доставка текстильної продукції в будь-який куточок України безкоштовна.