Салон елітного текстилю

Бавовняні рушники для обличчя

17.06.2021

Шкіра обличчя чутлива і ніжна, тому потребує особливого догляду. І вибір рушника для цієї частини тіла відіграє важливу роль. Властивості тканини забезпечують довговічність виробу, допомагають підтримувати правильну гігієну. Жорсткі текстильні вироби викликають подразнення. Тому рекомендуємо вибирати рушники для обличчя з бавовни. Вони гігієнічні, довговічні, відрізняються відмінними експлуатаційними властивостями.

Чому слід окремо купити рушник з бавовни для кожного?

Рушник з бавовни дбайливо видаляє бактерії зі шкіри. Неправильний догляд сприяє розмноженню мікробів, що також підтверджується неприємним запахом.
Відмерлі клітини шкіри обличчя скупчуються на рушнику і створюють сприятливе середовище для розмноження бактерій. Тим більше, коли вироби постійно перебувають у вологому приміщенні. Тому важливо, щоб у кожного  був свій індивідуальний рушник зі 100% бавовни.

Рекомендуємо після кожного застосування просушувати полотна в провітрюваних приміщеннях на батареї. У суміщених санвузлах міняти рушники потрібно регулярно через більшу кількості бактерій. Вологий виріб створює всі умови для їх активного росту.

Купити рушник з бавовни для особи

 

Особливості вибору махрових рушників зі 100% бавовни

На ринку текстильної продукції представлені різні варіанти рушників. Найбільш популярні рушники зі 100% бавовни. Вони міцні та довговічні. Ціна бавовняних рушників вища аніж вироби з комбінованих тканин. Якість виробів підтверджується тривалим терміном служби.

Рушники з бавовни практичні. Матеріал натуральний, м'який. Добре вбирає вологу, дбайливо доглядає за ніжною шкірою обличчя. Якісний рушник з бавовни відповідає наступним характеристикам:

  • здатність швидко вбирати вологу і забезпечувати циркуляцію повітря;
  • зносостійкість - матеріал повинен переносити багатократне прання, зберігаючи привабливий зовнішній вигляд;
  • м'який та приємний до тіла, запобігає появі мікротріщин.

Рушник зі 100% бавовни має бути гігієнічним і дбайливо доглядати за шкірою обличчя. Антибактеріальні властивості перешкоджають розмноженню бактерій та мікроорганізмів.

Махрові рушників з 100% бавовни

 

Махрові рушники з бавовни: щільність і параметри

Найбільш зручні невеликі моделі. Рекомендуємо купити бавовняний рушник наступних розмірів:

  • прямокутні - 50х90 см; 50Х85 см;
  • квадратні - 50х50 см, 60х60 см, 70х70 см.

Також важлива щільність махрових рушників зі 100% бавовни, оскільки цей показник визначає гігроскопічність, зносостійкість, властивості полотен. 550 г / м2 - оптимальний показник щільності виробів. Рушник м'який, зберігає форму після прання, рекомендовано для дитячої шкіри.

Довжина ворсу повинна становити 3,5-5 мм. Через занадто довгі ворсинки волога погано вбирається, а після прання текстіль стає менш привабливими.

Рекомендуємо купити рушники з бавовни якості преміум. Бюджетні моделі втрачають позитивні властивості після першого ж прання. Для виготовлення недорогої текстильної продукції використовують тканини низької якості, а також фарби на основі компонентів, що викликають алергію. Такі рушники швидко зношуються, стають жорсткими, втрачають колишню форму і насичений колір.

Махрові рушники з бавовни

 

Який купити рушник зі 100% бавовни турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler?

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує купити рушники з бавовни турецьких виробників Gul Guler і Home Sweet Home. Доступна текстильна продукція з бавовняних тканин і з додаванням бамбука. Вироби м'які, приємні до тіла, дбайливо доглядають за шкірою обличчя. У складі полотен тільки натуральні компоненти, безпечні для здоров'я.

  • Вироби брендів Home Sweet Home і Gul Guler навіть після 200 інтенсивних прань зберігають форму і м'якість.
  • Щільність моделей 550 г / м2. Вони порадують тривалим терміном служби і збережуть привабливий зовнішній вигляд.
  • Довжина ворсинок 5 мм. Рушники масажують шкіру, тим самим покращуючи кровообіг.
  • Текстильна продукція з поєднанням бамбука і бавовни відрізняється природними антибактеріальними властивостями.
  • Для фарбування застосовуються фарби на натуральній основі. Рушники гіпоалергенні, зберігвють насичений колір після прання. Продукція рекомендована власницям чутливої ​​шкіри і алергікам.
  • Пропонуємо вироби різного декоративного оформлення. В наявності однотонні моделі, доповнені вишивкою. Підкреслять інтер'єр ванної кімнати мереживні варіанти, з бахромою, аплікацією.

Вигідна пропозиція магазину "Хоум Комфорт" - бавовняні рушники однієї колекції різної кольорової гами. Чоловікам доречно дарувати текстиль темного кольору, тому вибирайте коричневі рушники. Представниці прекрасної статі оцінять колекцію в кольорі рожева пудра. Дітям підійдуть білі і м'ятні рушники.

Замовити домашній текстиль можна з доставкою по Україні. Також відвідуйте наш шоурум в Києві. При покупці на суму от 2000 грн доставка безкоштовна.