Салон елітного текстилю

Який купити великий килимок у ванну кімнату

03.06.2021

Аксесуар у вигляді ванного килимка - річ необхідна. Здається, що для облаштування ванної кімнати підійде будь-який виріб. Однак існують певні вимоги і правила, які потрібно враховувати при виборі доріжки.

Великі килимки в ванну кімнату підкреслюють дизайн приміщення, не дають ногам замерзнути або посковзнутися на мокрій підлозі. Звичайний аксесуар не підійде для ванної, оскільки не передбачений для кімнат з підвищеною вологістю. Згодом простий килим не тільки втратить привабливий вигляд, але і стане розплідником бактерій.

Великі килимки в ванну кімнату

 

Навіщо потрібен ванний килимок?

Перш ніж купити великий килимок у ванну кімнату, необхідно розібратися навіщо він потрібен.
Підлога у ванній кімнаті викладена керамічною плиткою. Ставати після теплої води босими ногами на холодну підлогу некомфортно. До того ж, можна застудитися або посковзнутися на слизькій плитці. Великий килимок у ванну кімнату зігріє стопи і вбереже від падіння.

Рівень вологості у ванній кімнаті завжди підвищений. Спеціальні килимки для ванної вбирають вологу, запобігають розвитку мікробів і мікроорганізмів, тим самим забираючи запах цвілі.

Купити килимок для ванної кімнати - швидкий і ефективний спосіб змінити обстановку, доповнити та урізноманітнити інтер'єр вишуканим аксесуаром. Стильний килимок доповнить інтер”єр ванної кімнати. Головне - правильно підібрати матеріали, форму, параметри виробу.

Купити великий килимок у ванну кімнату в інтернет-магазині Home Comfort

 

Як вибрати великий килимок у ванну кімнату?

Перш ніж купити килимок, необхідно знати, за якими критеріями вибирати доріжку. Інакше, на перший погляд, гарний аксесуар швидко перетвориться в ганчірку для підлоги.

Яким повинен бути якісний килимок:

  • протиковзни́м;
  • щільним;
  • зносостійким,
  • вологостійким;
  • швидковисихаючим;
  • стійким до перепадів температур;
  • легким у догляді.

Аксесуар, який ковзає на плитці, набагато небезпечніший ніж просто плитка. Вироби, які довго сохнуть, сприяють розвитку грибків. Особливість мікробів - їх миттєве поширення по всьому приміщенню. Також зростає ймовірність розвитку грибка ніг. Килимки, які не витримують перепади температур, рвуться після першого машинного прання.

Великий килимок у ванну кімнату купити в Україні

 

Килимок для ванної: матеріал і колірна гамма, параметри і форма

Матеріали грають чільну роль при покупці килимка у ванну. Виріб повинен бути м'яким, швидковисихаючим, зносостійким. Розглянемо основні матеріали.

  1. Акрилові килимки. М'який, вологовідштовхувальний матеріал, зручний у використанні. Однак аксесуари з цього матеріалу повинні оброблятися спеціальним засобом для запобігання розмноження грибків. За виробами складно доглядати, а їх основа повинна бути силіконовою або прогумованою.
  2. Бавовняні доріжки. Можна купити килими для ванної з довгим або коротким ворсом. Матеріал приємний на дотик, добре вбирає вологу, сприяє циркуляції повітря, тому неприємний запах не накопичується. Бавовняні аксесуари гіпоалергенні, безпечні, рекомендовані для алергіків. Забруднення різного ступеня виводяться легко і швидко.
  3. Поліестер. М'які, довговічні килимки. Зворотний бік прогумований, тому аксесуар не буде ковзати на мокрій підлозі. Добре вбирає вологу, забезпечує циркуляцію повітря, стійкий до перепадів температур. Не втрачає м'якість навіть після тривалої експлуатації. Великі килимки в ванну з поліестеру довговічні, практичні, легкі в догляді.
  4. Доріжки з міксом бавовни і бамбука. Екологічно чисті вироби, а тому завжди в тренді. Довговічні, легкі в експлуатації, добре вбирають вологу, мають природні антибактеріальні властивості.

Вибір колірної гами доріжки залежить від параметрів приміщення, особливостей дизайну, а також індивідуальних переваг господині. Якщо дизайн ванної кімнати виконаний у світлих, бірюзових, темних тонах і півтонах, підійдуть аксесуари темно-синього, бежевого, кремового, бірюзового кольору. Килимки з яскравими принтами доречні для ванної з переважанням бежевого, коричневого, оранжевого кольору.

Килимки для ванної бувають різних форм і розмірів. Правильна форма аксесуара перетворює приміщення, доповнює інтер'єр. Найбільш популярні килимки овальної, квадратної, прямокутної форми.

Рекомендуємо вибирати круглі килимки для просторих ванних кімнат. Вони згладжують гострі кути, додають затишку, домашнього тепла. Квадратні доріжки також підійдуть для просторих приміщень.

Купити елітні килими для ванної

 

Який купити килимок у ванну брендів Home Sweet Home і Gul Guler?

Купити елегантні килимки в ванну в Києві можна в інтернет-магазині Home Comfort. Аксесуари виконують відразу кілька функцій: естетичну, практичну. В асортименті невеликі доріжки 50х70, 40х60, 60х100 см і т.д. А також об'ємні моделі 70х110, 70х120, 140х200 см. Другий варіант підходить в якості приліжкових килимків.

Бренд Home Sweet Home представлений яскравими моделями з 100% поліестеру і натуральних волокон: бавовна, бавовна і бамбук.

Основні переваги виробів:

  • антибактеріальні, гіпоалергенні;
  • мають антиковзаючі властивості;
  • сприяють циркуляції повітря;
  • вологостійкі, зберігають тепло;
  • ворс м'який, приємний на дотик.

Моделі з бавовни, бавовни і бамбука виконані в класичних пастельних тонах. Підходять для ванної кімнати, виконаної в стилі мінімалізм, лофт, хай-тек. Насичений квітковий принт створить затишок і завжди поліпшить настрій.

Чому наші клієнти вибирають продукцію турецького виробника Gul Guler?

  • Килимки м'які, гігроскопічні.
  • Практичні, довговічні, легкі в догляді.
  • Екологічні, безпечні, гіпоалергенні.
  • Мають антиковзаючі властивості.

Рекомендуємо килимки брендів Home Sweet Home і Gul Guler прати в машинці. Також дозволяється машинна сушка.

Замовити елегантні та стильні килимки для ванної в Україні пропонуємо в інтернет-магазині "Хоум Комфорт". Доставка здійснюється в будь-який куточок країни. Також запрошуємо відвідати наш шоурум в Києві.