Салон елітного текстилю

Елітне постільна білизна з натуральної бавовни - лоск в кожній колекції

04.03.2021

Елітний комплект постільної білизни - як дорогоцінна прикраса: вабить пишністю і розкішшю, спонукає розчинитися в витонченості текстур і забарвлень. Комплекти класу "преміум" апріорі не можуть коштувати дешево. Для пошиття виробів використовуються натуральні матеріали з високим ступенем зносостійкості, гігроскопічність, екологічності.

Інтернет-магазин Home Comfort пропонує елітну постільну білизну (Туреччина), що відповідає стандартам якості. Дизайн текстильної продукції ексклюзивний. Кожна колекція випускається в невеликих кількостях і немов витвір мистецтва притягує досконалою красою.
Еітна постільна білизна з сатину - можливість облаштувати затишний і в той же час королівський куточок.

З яких тканин шиють елітні комплекти постільної білизни?

Належність до сегменту "люкс" визначається з першого погляду і дотику. Дорогі матеріали приємні на дотик, ніжні, м'які. Купити елітну постільну білизну в інтернет-магазині "Хоум Комфорт" можна з натуральних тканин без додавання синтетичних волокон.

  1. Бавовна-сатин. Комплекти гладкі, характерний легкий блиск на лицьовій стороні. Відрізняються високою гігроскопічністю, міцністю, сприяють циркуляції повітря, безпечні і екологічні. Тканина гіпоалергенна, підходить людям з чутливою ​​шкірою і навіть дітям. Пропускає повітря, зносостійка. Влітку дарує заповітну прохолоду, а взимку зігріває.
  2. Бавовна-бамбук. Крім перерахованих властивостей бавовни, постільна білизна з бамбуком ще і володіє природними антибактеріальними властивостями, знищуючи до 75% мікроорганізмів. А значить, бактерії вам не страшні.
  3. Мако-сатин. Характерна підвищена зносостійкість, міцність. Матеріал м'який і шовковистий, стійкий до потрапляння прямих сонячних променів, поглинає вологу, пропускає повітря, екологічно чистий. Білизна з мако-сатину зберігає привабливий вигляд навіть після тривалої експлуатації.
  4. Жаккард. Міцний, довговічний, стійкий до перепадів температур, витримує більше 200-300 інтенсивних прань. Постільна білизна з жаккарда до душі цінителям естетичних якостей виробів.
  5. Ранфорс. Екологічно чиста тканина. Незважаючи на високу щільність - 210 г / м2, ранфорс класу "преміум" легкий, приємний до тіла, охолоджує шкіру і добре вбирає вологу.
  6. Поєднання бавовни та льону. Ці матеріали відмінно один одного доповнюють. Постільна білизна гігроскопічна: добре вбирає вологу і випаровує її. Також комплекти не накопичують статичну електрику, гіпоалергенні, приємні і зручні в експлуатації.

Купити елітну постільну білизну в Києві,  або з доставкою по Україні можна в магазині Home Comfort. Пропонуємо спальне приладдя турецьких виробників Gul Guler і Home Sweet Home.

Кожна колекція - втілення нестандартних ідей і сміливих рішень. Постільна білизна турецьких брендів відповідає стандартам якості. Щільність текстильних речей 210 ​​г / м2, тканини екологічно чисті, гіпоалергенні, міцні, зносостійкі. Вироби прослужать довго, збережуть властивості і насичену колірну гамму.

Турецька елітна постільна білизна бренду Gul Guler

 

Асортимент елітної постільної білизни в інтернет-магазині Home Comfort

Пропонуємо різні варіанти комплектів з натуральних матеріалів:

  1. Мако-сатин. Виготовлений з натурального єгипетської бавовни без додавання синтетичних волокон. Матеріал гладкий, з блискучою лицьовою поверхнею, без шорсткостей і нерівностей, нагадує по тактильним відчуттям щільний шовк. Мако-Матін тонкий, але щільний - 210 г / м2. Пропускає повітря і вбирає вологу, гіпоалергенний, екологічно чистий. Доглядати за білизною легко. При цьому вона не дає усадку, зберігає форму після багаторазового прання.
  2. Сатин. Зовні нагадує шовк. Спальні комплекти виглядають благородно, багато. Тканина щільна, зносостійка, зберігає привабливий зовнішній вигляд протягом всього терміну служби і навіть довше. Відрізняється підвищеною міцністю, гігроскопічністю, екологічно чиста: рекомендована алергікам і дітям.

Якщо ви прихильник мінімалізму, пропонуємо комплекти з мако-сатину бренду Home Sweet Home. В наявності однотонні варіанти, а також моделі з насиченими принтами.

Прихильницям класичного домашнього текстилю в дусі аристократизму до вподоби будуть вишукані спальні приладдя з елітного сатину турецького бренду Gul Guler.

Переваги постільної білизни з елітних матеріалів

Крім привабливого зовнішнього вигляду, натуральним тканинам властиві особливі експлуатаційні властивості. Власне, тому постільна білизна класу "люкс" і завоювала любов покупців.

  1. Щільність. Чим вище цей показник, тим міцніша тканина. Щільність виробів нашого магазину від 180 до 210 г / м2. Моделі не мнуться, стійкі до деформації і усадки, прості в догляді.
  2. М'якість. Натуральні матеріали приємні до тіла і найбільше підходять для чутливої ​​шкіри.
  3. Гігроскопічність. Тканини добре вбирають, випаровують вологу, створюючи всі умови для здорового, повноцінного відпочинку.
  4. Циркуляція повітря. Матеріали вільно пропускають повітря, дозволяючи шкірі дихати.

І це лише мала частина переваг. Постільна білизна класу "еліт" витримує близько 200-300 інтенсивних прань і виглядає, як нова навіть після 10 років активної експлуатації. До того ж, полотна екологічно чисті, рекомендовані алергікам.

Елітна постільна білизна з натуральної бавовни в інтернет-магазині Home Comfort

 

Як вибрати елітну постільну білизну?

При виборі постільних комплектів потрібно попередньо виміряти параметри спального місця. Оскільки кожен виробник пропонує свою розмірну сітку текстильних виробів.

На що ще звернути увагу:

  • вид матеріалу - наявність в складі великого відсотка синтетичних волокон свідчить про те, що такі комплекти менш практичні і довговічні;
  • чим вища щільність, тим краща зносостійкість тканини;
  • для елітних виробів характерний пошив спеціальним білизняним швом для підвищення витривалості проти висатування.
  • упаковка - естетична упаковка лише підтверджує якість, статус продукції.

Виробники елітної постільної білизни Home Sweet Home і Gul Guler пропонують додаткові бонуси:

  • більший розмір простирадла - 275 х 275 см;
  • на півковдрі передбачені гудзики - застібка надійна і на відміну від блискавки не ламається;
  • в комплекті 4 наволочки (звичайні виробники пропонують 2 з метою економії).

Вибирати бюджетну постільну білизну або елітну - вирішувати тільки вам. Однак комплекти, пошиті з натуральних тканин, декоровані ефектним малюнком, дарують комфортний, здоровий сон. А також дозволяють себе відчути королем чи королевою.