Салон елітного текстилю

Що таке Піке в постільній білизні?

13.05.2021

Спекотні літні ночі завдають масу незручностей: сон стає неспокыйним та неповноцінним. Багато рятуються прохолодним повітрям кондиціонера або контрастним душем. Однак ще один перевірений та недооцынений спосіб перемогти духоту  - вибрати правильну постільну білизнау Спальне приладдя з тканини піке - це особливий вид виробів, які рятують від спеки. Правила вибору, характеристики матеріалу, особливості догляду обговоримо далі.

Тканина піке: що це таке?

При виготовленні комплектів постільної білизни з тканини піке використовують натуральну 100% бавовну. У перекладі з французької "піке" означає "пристібати", "прострочувати". Піке виконана з бавовняних волокон з використанням комбінованого плетіння. За рахунок технології виходить особлива структура бджолиних сот. Матеріал виглядає оригінально, цікаво, а спальне приладдя вишукане і практичне.

Якісною вважається піке, в складі якої від 50% бавовняних волокон. Менше 30% бавовни в складі свідчить про те, що виробник заощадив. Як зрозуміти, що перед вами виріб з натурального матеріалу? Розтягніть полотно і відпустіть. Якщо воно відразу прийме початкову форму, значить продукція високої якості.

тканина піке

 

Переваги літньої постільної білизни з піке

Спальні комплекти з тканини піке купити слід з кількох причин. Покупці оцінили матеріал за його зносостійкі властивості. Пікейніа ковдра - це полотно з особливою структурою, яке відмінно вбирає вологу і пропускає повітря. Вироби стійкі до ультрафіолетового випромінювання. Літню постільнау білизну можна сушити на сонці або відкритому повітрі. Тканина не дає усадку, зберігає позитивні властивості, стійкий колір після багаторазового прання. Комплекти з піке невибагливі в догляді.

Додаткові переваги матеріалу:

  • міцний і практичний;
  • гігієнічний, екологічний, безпечний;
  • володіє природними антибактеріальними властивостями, перешкоджаючи розмноженню пилових кліщів, грибків, мікроорганізмів, які викликають алергію;
  • структура щільна, але при цьому забезпечується циркуляція повітря.

Недоліком піке можна вважати вартість. Однак характеристики тканини забезпечують довговічність спальних комплектів. А значить, купуючи вишукану постільну білизну піке, ви інвестуєте в здоровий, повноцінних відпочинок і домашній затишок.

Покривало піке

У складі якісного піке покривала містяться натуральні волокна: бавовна, сатин, капрон, віскоза, шовк. Покривало має однорідну структуру, характерний геометричний візерунок або орнамент. Основна перевага - виглядає вишукано і благородно навіть без додаткового декору.
Покривало піке купити вигідно на літо. Воно практичне, зберігає форму, виглядає, як нове навіть протягом довгих років експлуатації. Вибирайте вироби щільного плетіння: вони надійні і міцні.

Простирадло піке

Простирадло піке: що це? Склад і особливості плетіння вироби аналогічні тканини піке Вафельне простирадло підходить для спекотних літніх ночей, оскільки вонао тонке. Малюнок утворює нерівності, в яких утримується повітря. Завдяки цьому забезпечується додаткова прохолода. Простирадло добре вбирає вологу, дозволяючи тілу дихати.

Як доглядати за постільною білизною з піке

Для прання постільної білизни рекомендуємо використовувати гелі, оскільки вони краще виполікуються. В результаті виріб стає м'яким і приємним до тіла.

  1. Машинне прання допускається при температурі до 40 °.
  2. Функцію віджимання можна використовувати на оборотах до 800 оборотів в хвилину.
  3. Вироби дозволяється сушити в сушильній машині, дістаючи їх ще злегка вологими. Дати висохнути при кімнатній температурі.

Білизна після прання практично не мнеться. Якщо потрібно прасування, радимо прасувати полотно з виворітного боку. При виборі температурного режиму враховуйте склад тканини. Сумішеві матеріали гладять при температурі до 100 °.

Що таке Піке в постільній білизні

 

Купити літню постільну білизну з вафельним покривалом в інтернет-магазині Home Comfort

Літня постільна білизна з тканини піке купити в Україні вигідно. Інтернет-магазин "Хоум Комфорт" пропонує комплекти елітного турецького виробника Gul Guler з 100% бавовни. Практичність, довговічність, зносостійкість поєдналися в елегантній постільній білизні Pike. Кожна колекція - ексклюзивна і по праву зараховується нашими покупцями до твору сучасного мистецтва.

Чому наші клієнти вибирають спальне приладдя Pike від Gul Guler?

  1. 100% натуральні матеріали сприяють циркуляції повітря, дозволяючи тілу дихати.
  2. Постільна білизна легка, добре тримає форму.
  3. Лицьова сторона покривала вафельна, а зі споду виконана з елітного сатину.
  4. Виріб 2в1. Можна використовувати, як ковдру вночі, а вдень застеляти їм ліжко, надаючи кімнаті затишний, охайний вигляд.
  5. Декоративне оформлення різне. Пропонуємо однотонні моделі з мереживом цінителям мінімалізму, а також вишукані комплекти з квітковим принтом.
  6. Білизна Pike - ідеальна заміна звичайним спальним приладдям. Тканина ніжна і гладка, дбайливо торкається шкіри, огортаючи заповітною прохолодою в спекотні ночі.

У комплектах Gul Guler не передбачене простирадло, тільки покривало, розміром 230 х 235 см, дві наволочки, розміром 50 х 70 см. Однак постіль можна використовувати з будь-яким простирадлом цього ж бренду або інших виробників, представлених в нашому магазині.

Пропонуємо замовити простирадло з сатину під колір Pike. Комплекти зберігають свіжість навіть після 5 днів використання. Відвідайте наш шоурум в Києві або купуйте білизну з доставкою по Україні.