Салон елітного текстилю

5 причин купити великий банний рушник

03.08.2021

При покупці банних рушників великих розмірів необхідно враховувати базові характеристики і особливості тканин: зносостійкість, довговічність, практичність. Проте вибрати якісну продукцію стає все складніше, адже ринок домашнього текстилю переповнений. До того ж, не завжди вартість товару виправдовує його властивості. Яка тканина краща: бавовна, бамбук, велюр? Які декоративні елементи доречні? Чи має значення щільність вироби? Про те, який банний рушник, купити поговоримо далі.

Банні рушники великих розмірів: особливості виробів

Махра - щільна тканина, яка складається з натуральних волокон (бавовна, бамбук). М'який ворс надає полотну додатковий обсяг, легкість. Тому махрова тканина приємна до тіла, дбайливо огортає шкіру і добре вбирає вологу.

Перевагами банних рушників великих розмірів є хороша гігроскопічність - здатність швидко вбирати вологу і пропускати повітря. Моделі зберігають привабливий зовнішній вигляд, м'якість через безліч прань і тривалого терміну експлуатації.

Якісні великі лазневі рушники виготовляють з натуральних тканин: бавовна, бамбук, льон. Найбільш популярні - моделі з бавовни. Вони добре вбирають воду і швидко сохнуть. Вартість таких рушників вищааніж вартість текстильної продукції з синтетики. Однак і прослужать бавовняні вироби значно довше, зберігаючи м'якість і привабливий зовнішній вигляд.

Банні рушники великих розмірів

 

Великий банний рушник для чоловіків: розміри і матеріали

При виборі рушника пухнастого банного великого чоловічого, необхідно також враховувати тип тканини. Бавовна, бамбук або мікс волокон - правильне рішення. Натуральні матеріали:

  • гігроскопічні;
  • щільні і практичні;
  • володіють природними антибактеріальними властивостями;
  • гіпоалергенні;
  • підходять для чутливої ​​шкіри;
  • не вимагають складного догляду;
  • зберігають м'якість і привабливість протягом всього терміну служби.

Колірна гамма банних чоловічих рушників різна. Найбільш доречні традиційні кольори: сірий, коричневий, темний бежевий, оливковий. Розмір банного рушника великого стандартний - 90X150 cм, 100X150 см.

Рушник пухнастий банний великий

 

Рушник пухнастий банний великий: правила вибору

Перш ніж купити великі лазневі рушники, необхідно враховувати додаткові критерії.

  1. Щільність рушників. Від цього показника залежить експлуатаційний термін, еластичність і здатність виробу вбирати вологу. Оптимальна щільність моделей 400-550 г / м2.
  2. Висота ворсу. Показник також визначає здатність вбирати вологу і довговічність полотна. Бажана довжина ворсу становить 5 мм. Ворс, довжиною понад 5 мм, кошлатиться після першого прання, а рушник стає жорстким. Ворс 3,5 мм погано вбирає вологу, втрачає м'якість.
  3. Вага рушники. Чим важче виріб, тим міцніша тканина і тим краще воно вбирає вологу.
  4. Екологічність і антибактеріальність - ще один важливий критерій, який слід враховувати при покупці великого банного рушника. Вироби з бавовни і бамбука самостійно знищують до 75% бактерій, завдяки чому рушники стійкі до утворення мікроорганізмів, пилових кліщів.
  5. Уважно огляньте полотно. Наявність стирання ниток і нерівного забарвлення свідчить про низьку якість продукції.

Також необхідно звертати увагу на упаковку текстилю при покупці великих рушників. Солідний і продуманий дизайн, міцність і якість пакувального матеріалу свідчить про преміальності продукції. Новий виріб рекомендуємо прати при температурі 30-40 градусів.

Велике банний рушник для чоловіків

 

Який купити великий банний рушник турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler?

Якщо хочете купити в Києві красивий великий банний рушник, продукція турецьких виробників Home Sweet Home і Gul Guler - ідеальне доповнення до інтер'єру ванної кімнати. Моделі відрізняються не тільки бездоганною якістю, але і елегантним дизайном. На вибір ефектні рушники:

  • з вишивкою;
  • мереживом і бахромою;
  • однотонні з кантом або аплікацією.

У чому переваги банних рушників елітних турецьких брендів Home Sweet Home, Laura Home і Gul Guler?

  1. Рушник банний великий гігроскопічна, зносостійкий, відрізняється тривалим терміном служби.
  2. Натуральні тканини. У складі продукції відсутні синтетичні волокна. Home Sweet Home пропонує домашній текстиль з комбінованим складом - бавовна і бамбук. Тому текстиль легший, повітряний. Антибактеріальні властивості бамбука дозволяють застосовувати лазневі рушники алергікам, власницям чутливої ​​шкіри і навіть новонародженим.
  3. Виробник використовує фарби на натуральній основі. Рушник великий банний пухнастий зберігає насичений колір після багаторазових прань.
  4. М'який ворс дбайливо відлущує і очищає шкіру, стимулюючи кровообіг.
  5. Висока щільність - запорука міцності і довговічності банного рушника. Продукція витримує більше 200 інтенсивних прань.

Бездоганне пошиття, екологічно чисті матеріали, гігроскопічність роблять домашній текстиль Home Sweet Home і Gul Guler №1 в Україні.

Щоб купити махровий банний рушник великого розміру, відвідуйте наш шоурум в Києві. Також пропонуємо безкоштовну доставку в будь-який куточок країни при замовленні на суму від 2000 грн.