Салон елітного текстилю

Покривало PIKE Gonca Kemik

Артикул : 2200000233547 Немає в наявності
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Комплект: PIKE
Покривало: 230 x 235 см
Наволочка: 2 штуки 50 х 70
Простирадло: Без простирадла
Колір: Ванільный
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З мережевом
Упаковка: Подарункова коробка
Особливість: Тонке
Тип: для ліжка
Бренд: Gul Guler
4 760 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Якщо мережива в спальні, то нехай багато? Якщо ви думаєте також, то встояти проти краси покривала PIKE Gonca Kemik не вдасться. Завдяки легкому ванільному відтінку однотонного полотна невагома мереживна оздоба не виглядає банально або зухвало. Навпаки, купа ніжного бавовняного декору підкоряє м'якістю, делікатністю, додає нотку ексклюзивності текстилю. Ванільний колір м'яко розслабить вас після трудового дня або зарядить новими силами для звершень.
Для максимального комфорту при створенні покривала PIKE Gonca Kemik використовувалась запатентована технологія переплетення бавовняних ниток. Тканина вийшла текстурною, схожою на бджолині стільники. Таке плетіння, відсутність синтетики, барвників зробило покривало гіпоалергенним, дихаючим і безпечним. Навіть у найспекотніші ночі воно не буде прилипати до тіла або лягати важким тягарем. Тому купуючи PIKE Gonca Kemik, ви додатково отримуєте і легку ковдру. Компактне, натуральне, легке, красиве - все це про виріб Гюль Гюлер.
Для любителів мережива і розкішного текстилю еліт класу є приємна новина. У колекцію Gonca Kemik увійшло не тільки красиве покривало, але і постільні однотонні євро комплекти, рушники різних розмірів. Вибирайте в пудровому або ніжно-ванільному тоні вироби одного кольору або поєднуйте кілька відтінків для створення атмосфери ніжності, краси, витонченості у вашій спальні та ванній кімнаті. Тим більше, що сайт пропонує безкоштовну доставку розкішного покривала PIKE Gonca Kemik в брендовій упаковці.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150