Салон елітного текстилю

Банний халат Rozet Beyaz

Артикул : 2200000227904 Немає в наявності
Розмір:
Виробник: Gul Guler (Turkey)
Колір: Білий
Розмір: XL
Стать: Чоловіча
матеріал: Бавовна 100%
Дизайн: З вишивкою
Щільність махри: 350 г/м.кв.
Упаковка: Прозорий пакет
Тип: Банний
2 128 грн.
Порівняння
Бажання
Шопінг онлайн і ніякого ризику:

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні від 3000 грн

Оплата готівкою або карткою

Огляд замовлення до оплати

По м.Києву кур'єр може привезти 2 товари на вибір

Опис переваг товару

Рідних і близьких ми бажаємо оточити самою ніжністю і красою навіть у дрібницях. Наприклад, банний халат Rozet Beyaz для чоловіків. Він ідеально сидить по фігурі, не сковуючи рухів. Виріб елітного турецького бренду Гюль Гюлер виглядає розкішно і лаконічно. Махрові халати для чоловіків з колекції Rozet Beyaz доступні відразу в трьох кольорах: універсальний білий, м'який ванільний, трендовий кавовий. Тому кожен зможе підібрати текстиль для спальні або ванної кімнати в залежності від побажань чоловіка, обстановки в будинку або інтер'єру.
Всі халати вишукано прикрашені вишивкою на грудях. Ефектна монограма вишита шовковими нитками. Якість машинної вишивки настільки висока, що чоловічий однотонний халат не боїться прання, прасування, не втрачає декоративності та м'якості роками.
В одязі Rozet Beyaz дуже комфортно за рахунок щільності махри 350 г / м кв. Така тканина відмінно дихає, створює повітряну подушку біля тіла, однаково приємна в будь-яку пору року. Натуральність і гігроскопічність дозволяє взяти такий виріб з собою в лазню або сауну
Додатковий затишок і нотку релаксу принесе вільний крій чоловічого халата з довгими рукавами та довжиною за коліна. Крій в запах, широкий розмірний ряд, широкий пояс допоможе кожному чоловікові в Rozet Beyaz відчувати себе комфортно. З боків одягу на рівні талії йде дві кишені.
Лаконічний крій, розкішний дизайн, натуральність тканини робить халат чоловічий Rozet Beyaz ідеальним подарунком рідних або клієнтів готелю, СПА-комплексу.
 

Прати при температурі 30 градусів
Не можна віджимати і сушити
Не можна вибілювати
Гладити при середній температури до 150