Салон елітного текстилю

Літне покривало на ліжко від елітних брендів

02.07.2021

Спальня - місце, в якому господиня повинна себе відчувати добре, комфортно, розслаблено. Тому до облаштування кімнати слід поставитися з особливою увагою: надати їй максимум затишку, домашнього тепла, витонченої краси. Головна роль в оформленні інтер'єру відводиться текстилю. Ефектне літнє покривало на ліжко додасть лиску, стане практичним декоративним елементом.

Покривало - перше, на що звертають увагу. Виріб виконує захисну функцію, запобігаючи скупченню пилу на постільній білизні, забрудненню, а також підкреслює гармонійний інтер'єр спальні. Не достатньо придбати гарне покривало. Важливо врахувати особливості, склад тканини, адже саме від характеристик матеріалу залежить довговічність виробу.

Елітні літній покривало на ліжко

 

Чому варто купити красиве покривалао на ліжко?

Покривало виконує важливу місію: приховує ліжко від сторонніх поглядів, запобігає скупченню мікроорганізмів. Тому виріб підійде і для гостьових спалень. До того ж, за допомогою гарної моделі можна добовнити інтер'єр. Набагато приємніше накривати постіль не звичайною ковдрою, а стильним, розкішним полотном. Дизайн кімнати стане гармонійним та завершеним.

Чому слід купити красиві покривала на ліжко:

  • ліжко набуває естетичного вигляду;
  • можливість швидко і недорого доповнити інтер'єр;
  • елітним літнім покривалом можна вкриватися, використовуючи його замість ковдри.

Яке покривало на ліжко купити в Києві? Слід враховувати кілька факторів: індивідуальні смаки і переваги, особливості матеріалів, декоративне оформлення. Полотна не повинні втрачати форму, насичену колірну гамму. Також рекомендуємо враховувати параметри ліжка, щоб підібрати правильний розмір полотна.

Красиві покривала на ліжко

 

Як вибрати літнє покривало на ліжко?

Здається, купити покривало літнє для спальні - просте завдання. Однак на ділі виявляється все навпаки. Розмаїття продукції, з одного боку, полегшує вибір. З іншого - збиває з пантелику.  Численні парамети, тканини, цінова категорія викличе розгубленість у недосвідчених покупців. Щоб полегшити процес покупки, необхідно розуміти, які критерії враховувати.

  • Матеріали. Рекомендуємо вибирати вироби з натуральних тканин. Вони практичні, довговічні, зносостійкі, пропускають вологу, забезпечують циркуляцію повітря. Радимо придивитися до матеріалу піку. Полотно екологічне, гіпоалергенне, невибагливе в догляді. Природні антибактеріальні властивості  перешкоджають розмноженню грибків, небезпечних мікроорганізмів.
  • Вибір кольору. Колірна гамма тонкого покривала на ліжко різноманітна. При виборі відтінку орієнтуйтеся на загальний дизайн спальні. Класичний варіант, коли колір полотна збігається з відтінком штор. Таке поєднання підійде для кімнат з обробкою в стилі мінімалізм. Для більш легких інтер'єрів підійдуть яскраві моделі з ефектними принтами.

Рекомендуємо вибирати літні покривала класу еліт. Бюджетні моделі поступаються якістю. Для масового виробництва текстильних речей використовують сировину низької якості з великим додаванням синтетики. Вироби погано пропускають повітря, практично не вбирають вологу. Полотно після першого ж прання стає жорстким, втрачає форму, насичений колір, кошлатиться.

Літній покривало на ліжко з бавовни

 

Розмір покривала

Розмір покривала - ще один важливий аспект. Стандартні параметри полотен:

  • односпальне - 140 х 220 см;
  • полуторное - 160 х 220; 150 х 220 см;
  • двоспальне - 180 х 200; 200 х 220 см;
  • євро - 220 х 240; 230 х 250 см.

Якщо потрібно покривало на двоспальне ліжко літній, рекомендуємо вибирати розмір 230 x 235 см.

Літнє покривало на ліжко з бавовни в Україні: переваги елітного бренду Gul Guler

Інтернет-магазин Home Comfort відрізняється широким вибором текстильної продукції. Пропонуємо купити покривало на ліжко в спальню елітного турецького виробника Gul Guler. Комплекти виконані з 100% бавовни. Практичність, довговічність виробів поєднується з вишуканим дизайном. Кожна колекція, немов твір сучасного мистецтва. Не тільки виконує покладені функції, але і приносить естетичну насолоду.

Чому слід купити літнє покривало Pike від Gul Guler?

  1. Пошиття зі 100% натуральних матеріалів, за рахунок чого вбирається волога, забезпечується циркуляція повітря. Сон міцний, спокійний і комфортний навіть в спекотні ночі.
  2. Покривало легке, зберігає стійкість кольору, тримає форму після 200-300 інтенсивних прань.
  3. Текстура бджолиної соти дозволяє тілу дихати. Лицьова сторона виробу вафельна, виворітна - пошита з сатину якості еліт.
  4. Покривало можна використовувати і як ковдру. Текстиль Pike надає спальні затишний, гармонійний вигляд.
  5. Літні покривала - вигідна покупка, оскільки вони легкі, не вимогливі у догляді. Досить прати вироби всього раз на місяць для видалення пилу, забруднень. Полотна швидко сохнуть, зберігають форму, насичений колір, привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
  6. Ексклюзивний декор.
  7. Шанувальницям мінімалізму, консервативного стилю припадуть до душі лаконічні однотонні полотна. Якщо хочете доповнити кімнату яскравими акцентами, вам підійдуть вироби з квітковим принтом.

За бажанням, можна придбати однакові покривала, щоб дотримати єдиний, гармонійний стиль в будинку. Або ж пропонуємо моделі різних відтінків і принтів для додання гармонійної атмосфери в кожній кімнаті.

Також додатково пропонуємо придбати спальне приладдя "Піке" від Gul Guler. У комплекті немає простирадла. Є покривало (параметри 230 х 235 см) і дві наволочки (параметри 50 х 70 см). Простирадло можна підібрати цього ж виробника або інших брендів, представлених в інтернет-магазині "Хоум Комфорт".
Відвідайте наш шоурум, щоб вибрати покривало на ліжко (Київ). Або замовляйте спальне приладдя онлайн з безкоштовною доставкою от 2000 грн по Україні.